Een passend ontwerp voor elke agrariër

Wij helpen de agrarische ondernemer om zijn plannen te vertalen naar een passend ontwerp. Uw wensen kunnen wij ter plekke concreet maken in een conceptschets van uw
nieuwbouw- of renovatieproject.

Technische expertise

Bouwbedrijf den Toom-Heikoop weet van de hoed en de rand wat technische zaken betreft. Zo komen wij samen met u tot een compleet plan waar de inrichting naadloos in zal passen. Wij houden bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een stal rekening met de optimale benutting van de looplijnen. En wij weten precies welk type vloer voor welke stal geschikt is. Wij volgen de laatste agrarische ontwikkelingen en bieden ondernemers nieuwe mogelijkheden, zoals emissie-arme stallen waar wij u graag in adviseren.

Van luxe paardenstallen tot voersilo’s

Voor een opdrachtgever in Gorinchem hebben wij een luxe paardenstal voor dressuurpaarden mogen realiseren. Deze paardenstal is compleet door ons gebouwd en is toegespitst op de fokkerij. Aan alle verlangens van de klant is gehoor gegeven waardoor het eindresultaat niet alleen fraai oogt maar ook erg functioneel is. Naast stallen bouwen wij ook andere objecten als voersilo’s, wagenbergingen en complete woonboerderijen.

Bekijk hier ons portfolio